West Edmonton Mall

En klockren start på dagen blev frukost på Highlevel. Sen åkte vi kringelikrokbussen till West Edmonton Mall som är ett av världens största köpcentrum. Vi knatade i affärer, käkade kycklingwraps, drack två fruktsmoothies, tittade på sjölejon och fashinerades av det enorma vattenland som slingrar sig runt bland butiksgångarna. 




 

Som vi skrev i ett tidigare inlägg tyckte vi att det verkade för bra för att vara sant att kanadensarna praktiskt taget skulle kasta jobb efter oss. Men idag fick vi vårt bevis.. Vi stod i kön på Abercrombie & Fitch (amerikansk klädkedja) och blev tillfrågade om vi ville komma på jobbintervju på eftermiddagen, vilket vi självklart tackade ja till. När vi kom dit var det gruppintervju tillsammans med fyra andra personer. Det verkade hur flummigt som helst, men vi höll modet uppe och gjorde rätt bra ifrån oss båda två. Efter intervjun sa managern till hela gruppen: "Okay guys, you're hired". Haha - tänkte vi och trodde att det var ett skämt. Men hon bokade in oss på att jobba dagen efter!! Så ja, nu är vi Abercrombie & Fitch-tjejer och inte längre arbetslösa.



På kvällen möttes vi upp med London-tjejen Izzy och hängde på en Irländsk pub på Whyte Ave. Mycket trevligt. Efter några timmar där blev det dags att hoppa in i en taxi mot downtown och Jasper Ave. Där möttes vi upp med Agnes frisörs lillebrors kompisgäng och landade på klubben Vinyl. Vi laddade upp mentalt inför vår första arbetsdag och dansade natten lång..

 


Kommentarer
Postat av: Emma bitch ;)

Tjena brudar :)

Ni vrekar ju ha det super bra. Gratttis till jobbet :)



Ha det bäst så ses vi på curlingisen.

Pusssss

2009-09-02 @ 08:24:17
Postat av: Anna Sundelicious

haha det verkar inte direkt vara någon finanskris i Canada....

2009-09-03 @ 23:27:46
URL: http://cocorumba.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0