Jobb, jobb, jobb..

För att rensa vår ömma kroppar efter slitet på Abercrombie, krälade vi ner till Kinsmen och körde ett pass på gymmet före frukost. Det tog hårt. Sen var det bara att dra på sig jobbpaltorna igen och sätta sig på den svettiga bussen mot mallet.

Tanken på att vi - för två dagar sen var kunder som fick hjälp med storlekar och krånglade med Visa-kort i kassan - är ju lite smått skrattretande nu när vi själva får ansvara för butikens rykte, använda våra alldeles egna nyckelkort och vara med och stänga butiken. Snabba puckar.

På väg till jobbet ringde Annas telefon. Det var Nathan från American Apparel som berättade att de bestämt sig för att erbjuda oss heltidstjänster i deras butik. Men oj, vad glada vi är.. Eller? Det hade vi i alla fall varit för en vecka sen. Men nu när vi redan har ett jobb vet vi ju inte riktigt hur vi ska göra. Vi svarade till Nathans förvåning att vi måste fundera på saken. För ett par dagar sen fick vi dessutom ett mail från Craig i vår Curlingklubb som undrade om vi var intresserade att vara bartenders i hallen när säsongen drar igång. Det känns ju oerhört lockande. Men ett heltidsjobb, ett deltidsjobb och ett kväll- och helgjobb, vill vi verkligen det?

Vi jobbade 6 timmar på Abercrombie och kände oss betydligt mer självsäkra än förra gången, nu när vi vet hur allt fungerar. Men med alla tankar som florerade i våra huvuden på andra jobbalternativ kändes dagen plötsligt jättelång. När vi slutat var vi jättetrötta men bestämde oss ändå för att åka förbi Saville Sport Centre där vi har hört rykten om att det finns is i curlinghallen. Det var stängt, men is fanns det!! Vilket betyder att vi nog kommer att få möjlighet att träna curling snart. Dagens gladaste nyhet! 

När vi närmade oss söder tog vi oss ett välbehövligt kvällsmål (ett sånt där mål som bara är hur gott som helst när energin tryter) på Tim Hortons och upptäckte att stan var ganska vaken för att vara en vanlig söndagkväll. Vi insåg snabbt att det är för att studenterna börjar rulla in i stan inför terminsstarten på torsdag. På 104 street (två gator ifrån oss) gick vi förbi ett Sorority House där de hade smällt upp en pool på trottoaren och satt och tittade på Rambo på flatscreen som de riggat utomhus. Helgalet. Vi stannade och pratade med dem en stund och blev inbjudna till Hawaiifest på tisdag. Vi får se om vi är modiga nog att gå på bikiniparty i grannkvarteret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0