Träningsdag och nya vänner

När vi vaknade på lördagsmorgonen var vi pigga och utvilade, så vi snörde på oss springskorna och tog oss ut på en löprunda. Solen stod högt och det var riktigt varmt, till och med varmare än den varmaste svenska sommardagen, då inte de svala kustvindarna sveper in över landet och kyler ner. Något vi fått erfara är de snabba väderväxlingarna. Det kan gå från vindstilla, fuktigt och varmt till kyla, vind och ösregn på bara några sekunder. Vi har sett fler blixt- och åskväder här den senaste veckan än vad vi upplevt under hela året hemma (som tur är har dessa väder bara varit under natten, vilket är en häftig syn från vår balkong!). 

Efter frukost och lite vila, knatade vi ner till Kinsmen Sport Centre för att införskaffa gymkort. Vi körde ett "komma-igång-pass" och utforskade anläggningen för att till nästa gång kunna lägga upp ordentliga träningspass, när vi vet vad vi kan använda oss av.
 

Nöjda efter dagens träning gick vi hem och lagade en äkta Agnes/Anna-träningsmiddag, den typ av mat vi levde på under hela vår tid i Härnösand (quinoasallad med avokado, spenat, tomat, paprika, bacon och chorizo). Precis när vi avslutat middagen och vinkat av Emilia som skulle till jobbet, kom Christoffer, Cole och deras chef Devin+flickvän instapplande genom dörren. De styrde upp äkta kanadensiskt förkrök med dryckeslekar som Sociables, Ninja och Fuck the Dealer. När det sedan vankades utgång var vi mer sugna på att ta en sväng på Whyte och kolla in den sista etappen av Fringefestivalen, så vi bröt upp från de andra och knatade iväg på egen hand.

På väg mot Whyte någonstans runt 86 ave och 105 st blev vi avbrutna av en röst som frågade: "Ae u freom London?". Rösten kom från Kyle som var "borned and raised in Edmonton" som hade drivit med hans date Izzy från London. Efter att vi sällskapat en bit blev vi medbjudna att träffa deras vänner som satt på den europeiska baren Accent. Passade bra tyckte vi, och tackade självklart ja. Vi hade en kanontrevlig kväll med ett klockrent gäng som vi absolut kommer att träffa igen!      

Kommentarer
Postat av: Sabina

Ni fixar och donar och ser till att leva livet! Underbart tjejer!

2009-08-26 @ 01:17:49
URL: http://sabinakraupp.blogg.se/
Postat av: zandra

Anna trodde det var passfoto?

2009-08-26 @ 13:08:41
Postat av: Sofie (kom ihåg mig)

WOW. nu har sofie hittat hit. grymma= ni är. blir lite avis, nästan.. snarare lycklig i hjärtat! unnar er all framgång och galenskap i storebrorlandet på andra sidan vattenpölen. Vad säger ni, är vi lika?!



Toppenblogg btw.förvånad? inte det minsta. hatten av, hos mig gör den redan succé. Så om ni hänger på highlevel så hänger jag på, online. keep me updated!! Cheers/ Sofie

2009-08-26 @ 19:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0