BBQ - let's do it the Alberta way

På måndagskvällen blev vi bjudna till Cole och Kristina för en riktig kanadensisk BBQ-kväll. Cole hade haft sin sista arbetsdag på resturangen där han jobbar och hade lyckats sno med sig allt man kan tänka sig att lägga på grillen: hamburgare, ribs, stekar etc. Vi fick höra att den äkta Alberta-andan är att äta kött med kött på kött kryddat med kött, så det var vi självklart tvugna att prova. Som tur var hade vi svennar tagit med oss melon och annanas vilket vi åt till efterrätt istället för deras galet söta cup-cakes. Men oooh vad mätta vi blev. Hela gänget däckade i soffan i deras vardagsrum, så Cole körde oss hem. På kvällskvisten ringde managern från American Apparel och bjöd in oss båda till intervju, kul men lite läskigt!

 

Dagen efter var vi sjukt trötta och snoozade typ en timme, nåt som är rätt ovanligt för annars så morgonpiga Agnes och Anna. Vi käkade frulle och gick ner till Kinsmen där vi körde ett grymt skönt pass på gymmet. Nu är vi igång! Sen fick vi stressa lite för att hinna till våra intervjuer på American Apparel. Det verkade som att det gick helt okej för oss båda, men det är ju helt klart svårare att bli intervjuad på engelska än på svenska. Oavsett hur det går så är vi rätt nöjda med att vi var bland de 10-15 pers som gick vidare från första uttagningen på ca 60 pers.



Vi möttes upp med Emilia och åkte till South Gate, vårt närmaste shoppingmall. Agnes och Emilia hade bokat klipptid på en frisörsalong och gick därifrån mycket nöjda. På vägen hem åt vi middag på en sushi-restaurang som ligger några kvarter från vårt casa. Vi delade på en sushi-båt som innehöll en herrans massa sushi. Vi var dock lite besvikna på att bitarna var enorma, så att man inte kunde stoppa in hela i munnen.. Bara 2 toasters.

Efter att ha softat hemma ett par timmar var vi redo att krypa ner i sängen. Men då kom Christoffer hem och undrade om vi hade lust att följa med Cole och Taylor ut på Whyte. Vi orkade egentligen inte, men bestämde oss för att aktivera oss lite, så vi följde med ändå. Vi hamnade på puben Elefant & Castle och utmanade genast grabbarna på biljard, som självklart vann (två gånger)! Vi är glada att vi ryckte upp oss och följde med ut. Grymt trevlig kväll!




Kommentarer
Postat av: Sabina

Snygg frilla aggan! grymt snygg! Me like! A lot!



gissa vem som har fikat med Z idag? Moi! Nu blev ni avis va? :P



Pusspuss

2009-08-30 @ 17:15:22
URL: http://sabinakraupp.blogg.se/
Postat av: zandra

SNYGGHÅRET AGNES! fem av fem toasters.



Gift bort Anna med killen på bilden btw. Hon så lycklig ut tillsammans med honom.



Love you!

2009-08-31 @ 12:47:23
URL: http://mumsfillibabba.blogg.se/
Postat av: Niclas Jornée

Löööv the haircut. Jag bokade en tid hos frisören idag, typ om två veckor, för då har det nog växt ner på öronen. När man har kort hår måste man klippa sig mycket oftare. Suck.

2009-08-31 @ 18:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0